Els Mercats Municipals de Lleida volen recollir 1.800 euros de productes frescos per al Gran Recapte d'Aliments

Els Mercats Municipals de Lleida volen recollir 1.800 euros de productes frescos per al Gran Recapte d'Aliments. Aquests equipaments se sumen per primer cop a la iniciativa solidària, que enguany es fa exclusivament amb aportacions econòmiques a causa de la pandèmia.


L'Àrea de Mercats de la Paeria ha impulsat la implicació dels Mercats de Fleming i Cappont en la campanya. S'hi ha sumat totes les parades d'alimentació, que s'han repartit un total de 600 tiquets. Aquests, tal com explica la regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, han de servir per recollir productes amb alt valor proteínic que després es distribuiran entre les famílies que ho necessitin.


Les parades que hi participen tenen a la seva disposició tiquets amb un valor de 3 euros cadascun. Qualsevol persona que vulgui col·laborar amb el Gran Recapte podrà comprar-los i el seu valor total es transformarà en productes frescos que aportaran les diferents parades. Per fer el seguiment dels tiquets venuts, les parades guardaran les matrius dels talonaris i així es podrà saber l'import que es podrà bescanviar per productes.


El Gran Recapte d'Aliments va començar dilluns i s'allargarà fins demà dissabte. Tots els recursos recollits es traduiran en aliments que es distribuiran pel Banc dels Aliments de Lleida entre les famílies que ho necessitin. En els darrers mesos i a causa de la pandèmia aquesta entitat ha vist augmentar la demanda d'aliments en un 40%.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward