La Diputació de Lleida aprova una moció de suport als sectors productius de la societat lleidatana que estan patint la crisi econòmica

El Ple de la Diputació de Lleida ha aprovat una moció de suport als sectors productius de la societat lleidatana que estan patint la crisi econòmica provocada per la pandèmia. El text, presentat pel PSC i Unitat d'Aran i aprovat per unanimitat, també reclama a la Generalitat la creació d'ajuts econòmics i tècnics per aquests sectors.


El ple també ha aprovat parcialment una moció presentada per En Comú Podem per reforçar les xarxes de protecció social per afrontar la crisi de la Covid-19. Sobre aquestes qüestions, el president de l'ens, Joan Talarn, demanava que les mesures restrictives estiguin acompanyades d'ajuts als sectors productius. 


En l'àmbit més estrictament sanitari, el ple també ha aprovat, amb l'abstenció d'ERC, la moció presentada per Cs per millorar la situació actual als Centres d'Atenció Primària dels municipis de la demarcació.


El ple ha acabat amb la lectura d'una declaració institucional amb motiu de la celebració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, que se celebra el proper 25 de novembre.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward