Jordan Blount arriba a l’ICG Força Lleida amb la voluntat de “guanyar”

La incorporació de la plantilla lleidatana ha estat presentada al Barris Nord i ha deixat ben clar que el seu objectiu principal a la capital del Segrià és ajudar a l’equip a sumar victòria rere victòria.


Abans però de llegir a l’absolut protagonista, qui millor que el director esportiu de l’ICG Força Lleida, Joaquín Prado, per descriure les característiques principals del jugador irlandès aterrat a la capital del Segrià aquesta setmana: “És clarament un quatre amb una gran capacitat ofensiva per jugar de cara. Té una bona capacitat per córrer al llarg de la pista”.


I ara sí, Jordan Blount responia a Ua1 Lleida Ràdio els motius pels quals ha dit sí a l’oferta del club lleidatà: “És una oportunitat molt bona per mi. L’equip està molt unit i m’estan ajudant molt”.


Amb un objectiu a curt termini més que clar: guanyar: “Vull guanyar, vull millorar i crec que tenim un equip capaç de fer-ho. Ara tenim 2 partits molt importants i crec que tenim una bona oportunitat per guanyar”.


Un Bount que tot i tenir contracte fins a final de temporada, la lletra petita marca que si tant el jugador, com el club, ho creuen oportú, el dia 23 de desembre el seu contracte podria finalitzar.


Un Jordan Blount que no podrà debutar aquest cap de setmana i és que, recordem-ho, el partit davant el TAU Castelló, s’ha ajornat. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward