Molo evidencia que l’autoexigència, aquesta temporada, és més clau que mai

En roda de premsa prèvia al partit d’aquest dissabte davant el Cornellà, Molo ha parlat de la setmana prèvia al debut a la capital del Segrià. Segons l’entrenador dels lleidatans, una setmana bona de treball, com les anteriors i com ho han de ser totes: “Les sensacions són bones com ho porten sent al llarg de la setmana. Estem entrenant bé, la veritat és que sempre és bo tornar a jugar a casa, al Camp d’Esports”.


Tot plegat envoltat d’una autoexigència no només des del cos tècnic del Lleida Esportiu, sinó també en la part més interna del vestidor blau. Una autoexigència que segons Molo, aquesta temporada 2020/2021, ha de ser l’absoluta protagonista: “L’any demana aquesta exigència. L’any és terrible, on tots tenim un any on es prioritza la immediatesa”.


Un Molo que també ha evidenciat que les ganes de debutar al Camp d’Esports són màximes i que trobaran a faltar l’escalfor de, sobretot, el gol Nord, i és que el partit d’aquest dissabte a les cinc de la tarda davant el Cornellà, cal recordar-ho, serà a porta tancada.


Tot i això, des de les xarxes socials s’ha fet una crida a rebre a la plantilla lleidatana a les portes del Camp d’Esports en la seva arribada abans del debut al fortí blau.


Recordin també, a partir de dos quarts de cinc de la tarda donarà el tret de sortida el Juguem a Ua1. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward