El Cadí La Seu torna en escena després de l’aturada per seleccions

Després d’una dura derrota en la darrera jornada a Sant Sebastià davant l’Euskotren 58 a 44, el Cadí La Seu afronta una nova jornada a la Lliga Femenina Endesa amb la voluntat de sumar la que seria la cinquena victòria de la temporada.


Bernat Canut, entrenador de les de la Seu d’Urgell, evidenciava que de ganes de guanyar, n’hi ha moltes: “L’equip té ganes de guanyar sempre i de fer les coses ben fetes. A Sant Sebastià ens vam apagar els darrers minuts, però l’encert arribarà”.


Tot plegat després de l’aturada per seleccions i, en conseqüència, l’arribada a comptagotes de les internacionals que té la plantilla del Sedis: “Tornem a encaixar les peces perquè les jugadores ens han anat arribant al llarg de la setmana en comptagotes”.


Qui sí que hi serà és la flamant fitxatge de les alturgellenques: Laure Resimont. Canut, conscient que el procés d’adaptació just es troba en l’inici, avançava que la jugadora belga comptarà amb minuts aquest mateix dijous: “La Laure estarà per jugar, però evidentment estarà en un total procés d’adaptació”.


El partit, al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell, aquest dijous a les vuit del vespre. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward