La restauració podrà obrir dilluns fins a les 21.30 sense límit d'aforament a terrasses i la cultura ho farà al 50%

La restauració podrà finalment obrir fins a les 21.30 hores i sense límit d'aforament a les terrasses a partir de dilluns, quan comença la primera etapa del pla de desescalada. A l'interior es marca un límit del 30%.


El regidor de promoció econòmica i turisme de la Paeria, Paco Cerdà, es mostra satisfet, a mitges, per l'obertura de bars i restaurants. Diu que esperaven més, però que ara per ara, s'hauran de conformar.


"Tot allò que afavoreixi l'activitat econòmica, i sobretot la restauració i l'hoteleria que han estat tan castigats, és una bona notícia. Ens hauria agradat que fos més ampli, però amb les mesures sanitàries és el que hi ha"


A més, en aquesta primera de quatre fases, cinemes, teatres, auditoris i sales de concert obriran al 50%, amb un aforament màxim de 500 persones. També es produirà la reobertura de les instal·lacions esportives a l'aire lliure, amb la meitat de l'aforament, però també a l'interior, amb un límit del 30%. El confinament municipal de cap de setmana passarà a ser comarcal en la segona fase. El confinament perimetral i el toc de queda es mantenen en les quatre fases, tot i que es poden produir canvis en funció de l'evolució.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward