Albert Puig i l’EKKE CB Lleida esperen que l’aturada no impliqui una “desconnexió del bàsquet”

Un dels equips de casa nostra que encara no ha pogut competir enguany, és l’EKKE CB Lleida a Copa Catalunya, el darrer esglaó abans d’entrar al bàsquet femení professional.


Una aturada obligada que arribava pocs dies abans del que, en principi, era l’inici de la temporada 2020/2021. Albert Puig, l’entrenador de les lleidatanes, ens transmetia a UA1 Lleida Ràdio, les sensacions, personals, que té al voltant de tota aquesta complicada situació: “Personalment estic trist davant la situació que estem vivint. I és que no només és el fet de no poder jugar a bàsquet, sinó també la situació sanitària que vivim”.


I en clau primer equip, en clau club. Puig afirmava això: “A nivell d’equip cal parlar de la incertesa i és que hem anat de dues setmanes en dues setmanes. Tot ha anat molt a última hora i costa més”.


Un Albert Puig que ho deixava ben clar: fora d’allò físic, el que preocupa en aquesta segona aturada llarga, és la part psicològica: “Una de les majors problemàtiques o pors que podem tenir és que les noies es desconnectin de l’equip i la competició, o s’acostumin a no jugar”. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward