El Lleida Esportiu torna a encarar una setmana prèvia a l’estrena al Camp d’Esports

Després de no poder-ho fer el diumenge 8 de novembre, el Lleida Esportiu té marcat el debut al Camp d’Esports aquest dissabte vinent i ho farà, si el coronavirus ho permet, davant el Cornellà.


Tot plegat en el marc de la sisena jornada de la Segona Divisió B i amb, únicament, tres partits disputats per part dels lleidatans. Tots a domicili i aconseguint dues victòries i una derrota. Molo, l’entrenador del Lleida Esportiu, comentava això al voltant d’aquest primer tram de la temporada: “La importància de guanyar fora a la categoria és molt important, però la setmana vinent toca seguir guanyant i la següent i la següent”.


Aquests sis punts dels nou que ha aconseguit el Lleida Esportiu fora del Camp d’Esports, segons Abel Molinero, és més que un bon resultat: “Tot el que sigui sumar fora de casa i amb rivals forts és positiu. El nostre joc però també s’ha de fer fort a casa”.


Quim Araujo, una de les incorporacions enguany dels de la capital del Segrià, té ganes de debutar al Camp d’Esports: “Tinc moltes ganes perquè és un camp que sempre m’ha agradat quan he vingut de visitant i tinc ganes de gaudir-lo de local”.


El partit, a porta tancada, el dissabte a les cinc de la tarda davant el Cornellà. 30 minuts abans, a dos quarts de cinc, donarà el tret de sortida el Juguem a Ua1. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward