Nova prova fora del Camp d’Esports pel Lleida Esportiu

Els lleidatans viatgen fins a la Ciutat Esportiva de l’Espanyol després de no poder competir el cap de setmana passat dins el subgrup A del grup 3 de Segona Divisió B.


El Lleida Esportiu torna a la dinàmica competitiva després de no poder-ho fer en el partit del cap de setmana passat davant el Llagostera i ho fa, en aquesta ocasió, davant l’Espanyol B a la seva ciutat esportiva. Un fet, el de tornar a jugar fora de casa, que Molo, l’entrenador del Lleida Esportiu, valorava així: “Jo crec que ens ha de motivar aquest repte. Sí, tenim un inici difícil, però anem-ho a convertir amb quelcom positiu”.


Tot plegat en una setmana on el protagonisme també ha estat per la problemàtica al voltant de la incorporació, o no, de Sanku Jabbie procedent del CE Banyoles. Al voltant de la situació d’aquest fitxatge, Molo ens contestava això en la roda de premsa prèvia al partit davant l’Espanyol: “És una pregunta que no és per mi. Jo el que faig de dilluns a divendres és mirar-me el rival i preparar les sessions d’entrenaments. La direcció esportiva segur que pot respondre la pregunta amb més detalls”.


Els esforços però s’han de centrar en l’enfrontament d’aquest diumenge a les 12 del migdia. A partir de dos quarts de dotze, donarà el tret de sortida el Juguem a Ua1.


A més, també podem fer oficial dos nous horaris en l’entorn del Lleida Esportiu. Per odre, dissabte 21 de novembre a les cinc de la tarda els lleidatans es veuran les cares al Camp d’Esports amb el Cornellà; mentre que el mateix escenari rebrà el dimecres 25 al Llagostera, recuperant el partit ajornat del 8 de novembre, ho farà a les set de la tarda.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward