L’AEM buscarà tancar la setmana amb victòria a Pamplona, sense Audrey Baldwin

Les lleidatanes, encaren el darrer dels tres enfrontaments en set dies després de rescindit el contracta amb la portera nord-americana.


Diumenge derrota davant el Barça B, dimecres empat a un davant el Saragossa i, si siguem amb l’enumeració, aquest diumenge a l’AEM li tocaria sumar la victòria davant l’Osasuna.


Ho farà amb la intenció de tancar una setmana intensa, una setmana amb jornada intersetmanal i amb la incògnita de l’estat físic de la plantilla lleidatana. En parlava Roger Lamesa, l’entrenador: “El físic està passant factura i tenim jugadors amb molèsties. L’equip ho està acusant però la competició és la que és i hem d’estar preparades”.


A davant aquest cop un altre rival que exigirà el màxim a les del Recasens. Després de Barça B i Saragossa, és el torn d’un equip cridat a les posicions capdavanteres de la classificació: l’Osasuna: “L’Osasuna és una equip similar al Saragossa. Li agrada buscar l’esquena dels rivals, amb gent ofensiva molt variada”.


El partit, a Tajonar, el diumenge a dos quarts de dotze del migdia. El seguirem de ben a prop al Juguem a Ua1. 


Tot plegat quan en les darreres hores el club lleidatà ha oficialitzat que la portera Audrey Baldwin torna cap als Estats Units per motius personals i, en conseqüència, el contracte que la vinculava amb l’AEM fins al pròxim 30 de juny, queda rescindit.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward