La Fundació del Paisatge de Lleida aprova el pressupost i el Pla d'Acció per al 2021

La Fundació del Paisatge de Lleida aprova el pressupost i el Pla d'Acció per al 2021. El ple on es debatran els comptes municipals haurà de ratificar la xifra de 85 mil euros proposada per aquest proper exercici.


D'aquest pressupost, el primer tinent d'alcalde i president de la Fundació, Toni Postius, ha destacat que del total de la xifra, l'Ajuntament de Lleida només n'assumeix directament 28 mil euros, ja que la resta són ingressos i col·laboracions.


És per això que dels principals objectius que es plantegen en el proper exercici es troba aconseguir patrocinadors així com efectuar un pla estratègic per al compliment de l'ordenança del paisatge: "té grans objectius i grans reptes però caldrà dur a terme una sèrie de modificacions perquè hi ha qüestions que no estan regulades o bé la regulació existent no és prou acurada. En tot cas, es vetllarà perquè l’ordenança es compleixi i els seus preceptes es portin a la pràctica".


Un altre de punts previstos en el Pla de Treball 2021 és la difusió i la divulgació de la marca "Horta de Lleida". L'objectiu és generar un impacte positiu en l'economia local, a escala social, del medi ambient i de la identitat territorial.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward