El Consell Comarcal del Segrià crea el primer Premi d'Il·lustració de la comarca

El Consell Comarcal del Segrià crea el primer Premi d'Il·lustració de la comarca. Amb les obres premiades i una selecció de les il·lustracions participants es farà una exposició itinerant que recorrerà diferents municipis de la comarca.


L'objectiu del concurs és donar visibilitat als autors i autores d'il·lustració gràfica de Ponent i descobrir nous talents artístics entre el col·lectiu juvenil, a més de fomentar els valors de la il·lustració com a mitjà expressiu i eina de comunicació.


En aquesta primera edició la temàtica del premi gira al voltant del poema "La llar que vam ser, la que duem tatuada al rostre" de l'escriptor lleidatà Eduard Batlle.


Els premis seran de 300 euros per a la categoria jove compresa dels 16 als 24 anys i de 400 i 500 euros per a la categoria absoluta. El jurat està compost per persones relacionades amb el món de la il·lustració: Carles Porta, artista visual; Lily Brick, muralista; Matias Tolsà, Il·lustrador; i representants del Consell Comarcal del Segrià.


El poema que estableix la temàtica així com les bases del premi, estan disponible a la web del Consell Comarcal del Segrià.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward