L'editorial lleidatana Pagès Editors arriba als trenta anys de trajectòria estrenant un nou segell d'autopublicació

L'editorial lleidatana Pagès Editors arriba als trenta anys de trajectòria estrenant un nou segell d'autopublicació. Es tracta de 'Grama', que abans de finals d'any ja treballa amb quatre o cinc títols. L'objectiu d'aquest nou segell és continuar prestant diversos serveis als escriptors, com ara el de correcció de textos, a més de facilitar-los la distribució i oferir-los suport per preparar les presentacions. La directora de Pagès Editors, Eulàlia Pagès, ha explicat que s'està treballant per aconseguir, abans d'acabar l'any, treure al mercat entre quatre o cinc obres amb el nou segell d'autopublicació 'Grama'. En aquest sentit, ha assegurat que aquesta era una demanda creixent que tenien i que els ha permès integrar en aquest àmbit diversos serveis editorials que ja prestaven als autors i escriptors de forma personalitzada.


Una altra de les novetats d'aquest 30è aniversari és la posada en marxa d'un club de lectura on hi prendran part els autors de les obres que s'hi treballin. L'editora de Pagès Editors, Joana Soto, ha explicat que aquest espai servirà per donar a conèixer tant els títols més interessants de l'any en curs com d'altres propostes "mítiques" de l'editorial. L'objectiu és que les trobades tinguin lloc a la seu de l'empresa lleidatana i que hi participin els autors dels llibres, tot i que també es plantejaran en format virtual en funció de la situació sanitària.


També s'ha posat en marxa una darrera iniciativa destinada als infants. 'Créixer i llegir junts' és un projecte dirigit a tots els ajuntaments de l'Estat i que té com a objectiu el foment de la lectura. D'aquesta manera, s'oferirà un paquet amb dos llibres: un d'ells destinat als pares, perquè acompanyin als fills en el procés de llegir des d'abans del seu naixement i fins que siguin adults, i un altre per començar a formar la biblioteca personal de l'infant.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward