Torrefarrera destina 55 mil euros a les empreses afectades per la COVID-19 i l'autoocupació

L'Ajuntament de Torrefarrera destina 55 mil euros en ajuts a les empreses afectades per la COVID-19, l'autoocupació i la contractació d'aturats. Els ajuts, estan compresos en dos plans, per una banda, el pla Treball és Benestar i d'altra, el pla Emprèn a Torrefarrera.


Tots dos ajuts tenen l'objectiu de fomentar l'autoocupació, amb discriminació positiva de les dones, la contractació de persones residents a la localitat, la creació de negocis, així com ajudar les empreses que van haver d'aturar per la COVID-19.


El pla Treball és Benestar 2020, amb una dotació màxima de 25 mil euros, té la finalitat de fomentar la contractació de persones aturades del municipi per part del sector privat; estimular la creació de llocs de treball.


I pel que fa al pla Emprèn a Torrefarrera 2020, amb una dotació màxima de 30 mil euros, repartit en 10 mil euros per a les subvencions pròpies del pla i 20 mil euros per a les empreses que han hagut d'aturar l'activitat per la COVID-19, té la finalitat de fomentar la implantació de noves activitats industrials i comercials al municipi.


Les subvencions es poden sol·licitar fins al 30 de novembre.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward