La regió sanitària de Lleida detecta 173 nous positius per PCR o antígens en el darrer balanç

La regió sanitària de Lleida detecta 173 nous positius per PCR o antígens en el darrer balanç. Són un total de 15 mil 135 persones amb un resultat positiu si es tenen en compte totes les proves des de l'inici de la pandèmia.


Des del darrer balanç 10 persones han perdut la vida per la malaltia, ja són un total de 336 persones que han mort des de l'inici de la pandèmia a la regió sanitària de Lleida.


Hi ha 76 pacients ingressats, 5 més que en el darrer balanç, 12 dels quals a l'UCI.


Pel que fa a l'Alt Pirineu i Aran sembla que milloren els indicadors. Ha registrat 10 casos nous confirmats per PCR o antígens i registra un total de mil 443 persones amb prova positiva des de l'inici de la pandèmia. Un total de 38 persones han mort des de l'inici de la pandèmia, cap des de l'últim balanç. A la regió hi ha 18 pacients ingressats, dos dels quals a l'UCI.


En general a Catalunya el risc de rebrot puja 53 punts més en un sol dia i ja supera els 800 punts, en concret està en 841, segons les dades actualitzades del Departament de Salut. En l'actualització de dades s'han declarat 4.077 nous casos confirmats per PCR o tests d'antígens, segons l'últim balanç, el 12,55% de les proves que es fan donen positiu.


També s'ha informat de 25 noves morts, que ja sumen un total de 13.819 víctimes de la malaltia.

Hi ha 132 ingressats més per coronavirus als hospitals catalans, amb un total de 2.017 persones, 347 de les quals a l'UCI.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward