Hostaleria de Lleida recorre les mesures del nou tancament i sol·licita la suspensió cautelar de la resolució

Hostaleria de Lleida recorre les mesures del nou tancament i sol·licita la suspensió cautelar de la resolució de la Generalitat. El TSJC s'haurà de pronunciar sobre la ratificació d'aquestes mesures.


A l'auto d'aquest divendres no ho ha fet al no sol·licitar-ho l'advocacia de la Generalitat.

El sector demana sensibilitat davant el 3r tancament al qual s'enfronten i sol·liciten la suspensió cautelar de la resolució de la Generalitat respecte als apartats 9 i 10 que fan referència als establiments de joc i d'hostaleria.


Amb caràcter general, que s'assumeixin les despeses de mantenir les empreses amb estat latent i que es dissenyi una estratègia per reactivar el sector.


El sector hostaler demana als Ajuntaments que suspenguin tots els pagaments de taxes i tributs municipals durant el 2020, 2021 i descomptes importants següents dos anys, a l'agència tributària, que ajorni, sense interessos, els impostos pendents, que apliqui l'IVA superreduït, i que faci bonificacions fiscals a les noves contractacions i inversions i a la Generalitat, que suspengui tots els impostos i taxes i que faci un pla de rescat efectiu i ràpid així com un pla estratègic per a la recuperació.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward