Calvet preveu el projecte d'un tercer carril entre Vielha i Vaquèira comenci en tres mesos

El conseller de Territori, Damià Calvet, preveu que la redacció del projecte d'un tercer carril entre Vielha i Vaquèira comenci en uns tres mesos. Per aquest tram aranès del C-28 hi circulen uns 5 mil vehicles de mitjana i amb unes puntes de trànsit de més de 15 mil vehicles durant uns trenta dies de la temporada d'esquí.


Calvet apunta que es tracta d'una de les millors solucions per aquesta via: "l'estudi de mobilitat de la C-28 específicament entre Vielha i Vaquèria que contempla la formació d'un tercer carril que seria reversible, de manera que en moments d'afluència cap a l'estació tindria 2 carrils de pujada i en el moment que la gent marxa l'estació tindria 2 carrils de baixada".


En tractar-se d'un tercer carril que només entraria en funcionament pocs dies a l'any, la resta de temps s'estudiarà convertir-lo en una via verda.


Des del departament de territori sostenibilitat veuen la solució del tercer carril fàcil d'executar en la major part del tram -uns 14 quilòmetres- i destaquen el tram del poble d'Arties com a punt complex per trobar una solució.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward