La Diputació de Lleida reclama agilitzar la implantació del Pla de Rodalies a Lleida i que pugui rebre finançament europeu

La Diputació de Lleida reclama agilitzar la implantació del Pla de Rodalies a Lleida i que pugui rebre finançament europeu. El Ple ha acordat una declaració institucional que insta el Govern a redactar abans de sis mesos un pla de mobilitat ferroviària que compti amb la participació dels ens territorials afectats.


El text aprovat també demana que es reclami a Renfe un increment "immediat" de les freqüències entre Lleida i Manresa. A la vegada, demana al govern de l'Estat que la implementació d'aquest Pla de Rodalies, així com el projecte del Pla de l'Estació de Lleida, puguin beneficiar-se dels fons europeus per a la recuperació econòmica per habilitats per la UE arran de la pandèmia de la covid-19. El text neix d'una moció conjunta presentada pel PSC i els comuns i que, finalment, s'ha traduït en una declaració institucional. 


D'altra banda, el Ple de la Diputació també ha expressat el rebuig de la institució a la inhabilitació de Quim Torra. Ho ha fet amb els vots d'ERC, JxCat i En Comú Podem.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward