Agricultura prorroga fins a finals de mes els ajuts per la compra de productes frescos davant l'imminent tancament de la restauració

El Departament d'Agricultura ha prorrogat fins a finals de mes els ajuts per la compra de productes frescos a petits productors davant l'imminent tancament de la restauració. Estan destinats als productors agraris que fan donacions de productes frescos als Bancs d'Aliments durant la crisi sanitària.


Arran de les noves mesures decretades pel Govern per frenar la propagació de la covid-19 i, per tant, davant l'imminent tancament dels canals habituals de comercialització, sobretot els lligats al proveïment dels restaurants, hotels i cafeteries, la conselleria ha establert com a nova data el 30 d'octubre perquè els productors facin donacions a algun dels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya.


Els imports màxims de l'ajut són de 100.000 euros per productor, societat agrària o cooperativa, excepte per a les donacions d'oli d'oliva, mel, fruita seca i embotits de porc, que tenen un màxim fixat per productor o soci de 8.000 euros i de 60.000 euros per al total de la cooperativa.  Per poder optar a aquests ajuts, els productors han d'haver patit una davallada de facturació de com a mínim el 30% durant algun dels mesos compresos entre març i juny. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward