Preocupació entre les infermeres lleidatanes per l'arribada de la campanya de la grip en plena fase de rebrots de la Covid

Preocupació entre les infermeres lleidatanes per l'arribada de la campanya de la grip en plena fase de rebrots de la Covid. Demanen la vacunació de tot el col·lectiu sanitari i un increment de les proves diagnòstiques que permeti atendre de forma simultània i segura ambdues malalties.


El Col·legi Oficial d'Infermeria de Lleida alerta del gran nombre d'"interrogants" que hi ha encara sobre el comportament de la Covid i la convivència dels dos virus, amb símptomes molt similars. Això, apunten, fa preveure "una sobrecàrrega dels serveis de vigilància epidemiològica". Per això mateix, el COILL fa una crida a la vacunació de tots els professionals sanitaris per evitar que els professionals es converteixin en un vector de contagi. Mercè Porté, presidenta del Col·legi d'Infermeria de Lleida, apunta que l'ideal seria aconseguir un 65% de taxa de vacunació entre els professionals sanitaris. 


L'època de grip té una durada aproximada de 8 setmanes i es preveu que enguany el pic s'assolirà entre finals de gener i començaments de febrer.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward