Baixa el risc de rebrot a Catalunya però puja a la regió sanitària de Lleida

Puja dos punts el risc de rebrot a la regió sanitària de Lleida. Des de l'últim balanç s'han detectat 14 positius en COVID i ja són un total 12.179 proves amb resultats positius des de l'inici de la pandèmia, si tenim en compte totes les proves.


Un total de 303 persones han perdut la vida per la malaltia. En aquests moments hi ha 23 pacients ingressats, 3 més que en les últimes 24 hores i 11 pacients a l'UCI.


Pel que fa a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, el risc de rebrot baixa 100 punts. S'han detectat en les últimes 24 hores 4 pacients positius de COVID, i ja són 1.133 positius des de l'inici de la pandèmia si es tenen en compte totes les proves. En aquesta regió sanitària han perdut la vida un total de 30 persones, cap des de l'últim balanç. Les últimes dades assenyalen que hi ha 12 pacients ingressats, cap a l'UCI.


A Catalunya, el risc de rebrot baixa 13 punts i en les últimes 24 hores s'han declarat 232 nous casos confirmats per PCR de covid-19, la xifra total tenint en compte totes les proves és de 136.290 persones amb un resultat positiu des de l'inici de la pandèmia. Els ingressats als hospitals catalans pugen en 38 persones i ara són 777, dels quals 137 pacients estan a l'UCI.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward