Èxit de l'edició virtual de la Fira Sant Miquel

Fira de Lleida valora positivament l’edició virtual de la Fira de Sant Miquel, que enguany no s’ha pogut celebrar físicament a causa de la pandèmia. L’ens firal assegura que hi ha hagut una “participació important” del sector professional.


Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida i de la Comissió Delegada de Fira de Lleida, ha assegurat que el catàleg virtual dels expositors està rebent moltes visites, i esperen que això es tradueixi en vendes: "Estem contents perquè la participació ha sigut importat, tot el que ha sigut exposició digital està funcionant i estan rebent moltes visites i a més a més això no s'acaba aquí, els expositors estaran disponibles tot l'any."


Saltó apunta que també hi ha hagut una “importantíssima participació” en els actes virtuals que s’han fet adreçats als professionals. Ha afegit que el simple fet que s’hagi pogut fer aquesta edició virtual, donades les circumstàncies, ja és “un èxit”, i assegura que ja estan treballant en l’edició de l’any vinent. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward