El Juanjo Garra i el Balàfia Vòlei comencen la temporada

Fins a set partits de voleibol es podran viure al llarg del cap de setmana a la capital del Segrià


L’inici de competicions també anirà lligat a l’acompliment dels protocols establerts per l’Ajuntament de Lleida, així com el de la Federació Catalana de Voleibol que, en resum, consisteixen, bàsicament, que només es permetrà un aforament del 30% (100 persones aproximadament), presa de temperatura i lliurament de la declaració de responsabilitat a l’entrada a la instal·lació, ús de mascareta obligatòria, desinfecció amb gel hidroalcohòlic, ús limitat de vestidors i lavabos.


L’entrada al pavelló serà per la porta principal i la sortida es farà per les portes que hi ha situades a les graderies.


La competició dels equips de base masculins no començarà fins a la jornada del 3-4 d’octubre i la del RODI MOTOR SERVICES de 1a Nacional fins al 10 d’octubre.


Per tenir un control exhaustiu de l’aforament, així com facilitar el control de traçabilitat, el Balàfia Vòlei posa en marxa aquest divendres un sistema (que no ha dut a terme cap altre club de la ciutat) de reserva prèvia d’entrada.


A través del web del club www.balafiavolei.com les persones que vulguin assistir com a públic als partits del club hauran de reservar prèviament la seva entrada on constaran les seves dades personals i ensenyar-la a la persona responsable del club amb el seu dispositiu mòbil a l’hora d’accedir a la instal·lació. Sense aquesta reserva prèvia d’entrada no es permetrà l’accés al pavelló.


Extra esportivament parlant, Autocars Sisqués s’incorpora com a patrocinador del club després d’arribar a un acord pel qual aquesta empresa de transport farà en exclusiva tots els desplaçaments dels equips del club.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward