El Lleida Llista dóna el tret de sortida a una OK Lliga on “no es podrà badar”

El primer partit marcat al calendari dels llistats diu que els de la capital del Segrià reben a casa al Vendrell, i ens hem d’acostumar a referir-nos a la casa del Lleida Llista pensant amb el pavelló de Bell-lloc. Una temporada que comença aquest diumenge i ho fa amb els següents objectius segons l’entrenador, Albert Folguera, que també feia referència al gran nombre de descensos que hi haurà enguany: “El primer objectiu és quedar al més amunt possible M’agradaria recordar que enguany baixen 4 equips directes i el 5è i 6è per la cua fan promoció amb equips d’OK Plata i per tant no ens podem despistar per no tenir cap ensurt”.


Un partit que es disputarà a porta tancada. En aquest sentit, Folguera espera que de cara al segon partit a Bell-lloc, el pavelló ja pugui acollir aficionats llistats: “Des del club s’ha pres la decisió de fer el partit a porta tancada en clau precaució. D’aquí al segon partit, si tot segueix com ara, possiblement ho obrim al públic”.


No hem de deixar de banda la complicada pretemporada que han tingut els de la capital del Segrià. Un fet i unes setmanes que Folguera recorda que han estat protagonitzades per un cert nerviosisme: “És veritat que hem tingut unes setmanes amb nervis i de no saber què faríem i les condicions amb les quals hem entrenat no són les millors. Seguim tenint mancances, però hem d’estar agraïts de Bell-lloc, però ens agradaria estar al nostre pavelló”.


El partit entre el Lleida Llista i el Vendrell, aquest diumenge a les 12 del migdia al pavelló municipal de Bell-lloc.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward