El risc de rebrot i la velocitat de contagi per Covid creixen lleugerament a Catalunya

El risc de rebrot i la velocitat de contagi per Covid creixen lleugerament a Catalunya. Per contra, a la regió sanitària de Lleida el risc de rebrot ha caigut quatre punts. A l’Alt Pirineu i Aran també puja la taxa i ja se situa en 581.


El risc de rebrot segueix a l'alça al conjunt del país, situant-se en 194, 7 punts més respecte a les dades de dimarts. La velocitat de contagi també creix lleugerament fins a 1,16, tres centèsimes més. En les últimes 24 hores s'han declarat 600 nous casos confirmats per PCR de covid-19 i 16 noves morts. Els ingressats als hospitals baixen en 18 persones i ara són 790, dels quals 151 estan a l'UCI.


A la regió sanitària de Lleida s’han registrat 32 casos més que el dia anterior i cap defunció. Pel que fa al risc de rebrot està en 139, per sota del registrat la setmana anterior. La velocitat de propagació se situa en 0,97, pràcticament igual.


Pel que fa a l'Alt Pirineu i l'Aran ha registrat 9 casos més en les últimes hores i cap defunció. El risc de rebrot ha pujat 14 punts i està en 581 i la velocitat de contagi puja lleugerament fins a 1,74.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward