Les famílies de la Vall de Boí porten els fills a l'escola després que el professor qüestionat pels pares hagi agafat la baixa

Les famílies de la Vall de Boí portaran aquest dimecres els seus fills a l'escola després de la protesta que van iniciar dilluns per mostrar el seu desacord amb la incorporació d'un nou docent. Han pres aquesta decisió després de conèixer, durant una reunió de l'AMPA amb el centre celebrada aquest dimarts, que el docent al qual qüestionen pares i mares "s'ha agafat la baixa, ha lliurat les claus i ha recollit les seves pertinences" de l'escola, segons han explicat.


Els pares i mares van demanar a Educació que substituís el docent però el Departament només va oferir la contractació d'un supervisor. L'AMPA va sol·licitar la substitució del docent per "falta de confiança" i "problemes de convivència" viscuts el curs 2013-2014. Ja llavors, pares i mares van demanar a Educació la seva substitució i el Departament va assignar a una professora de reforç perquè li supervisés la feina de prop, mesures que ara reclamen de nou. L'AMPA recorda que centres de Sort, la Vall Fosca o Tremp també van tenir "problemes" amb aquest docent que van marcar, ja aleshores, l'inici del curs escolar amb protestes similars.


L'AMPA recorda que l'any 2017 Educació va expulsar el professor de la borsa d'interins durant dos anys considerant que hi havia una "evidència de falta de competències professionals".

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward