La crisi sanitària provocada per la Covid-19 pot servir per revisar els protocols sanitaris als Centres d’Atenció Primària

La limitació de la mobilitat ha portat a molts CAPS a fer visites telemàtiques, que es podrien mantenir com una eina útil després de la pandèmia.


La nova presidenta del Col·legi d’Infermeria de Lleida, Mercè Porté, creu que aquesta situació de pandèmia pot portar a repensar algunes dinàmiques de cara al futur. En aquest sentit, apunta que alguns dels canvis organitzatius que s’han adoptat en els darrers mesos podrien consolidar-se. Ho ha dit en declaracions a Ua1 Lleida Ràdio: "els que ens obligarà a fer aquesta situació és a fer una bona reflexió dels protocols que tenim, una bona revisió perquè potser hi ha coses que no cal fer-les i hi ha coses que no fèiem fins ara però caldrà aplicar. Potser convé una mica més d'educació sanitària a fer aquest replantejament... Ens obligarà a refer coses, segur".


Pel que fa a la represa de l’activitat als centres sanitaris, Porté explica que als hospitals es van començar a reprogramar les consultes externes ja fa unes setmanes, mentre que als CAPs ara s’està començant a tornar a la normalitat i a programar consultes que no són urgents. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward