Coronavirus a Lleida: baixa el risc de contagi tot i els 5 morts més

5 morts i 30 casos positius més de coronavirus a Ponent, segons les dades d'aquest diumenge. A l'Alt Pirineu, s'han registrat 6 casos més i cap mort. A tot Catalunya, però, les dades van a la baixa i hi ha menys risc de contagi.


A la regió sanitària de Lleida, hi ha acumulats prop de 10.600 casos confirmats per PCR, 30 més que el dia anterior. Amb els 5 traspassos comptabilitzats en el darrer recull, hi ha un total de 295 persones que han mort per coronavirus des de l'inici de la pandèmia. Pel que fa al risc de rebrot, ara se situa en poc més de 160, molt per sota del registrat la setmana anterior, que era superior als 335. La velocitat de propagació segueix baixant fins a 0,66, una taxa que la setmana del 20 d'agost era de 1,16. . Això vol dir que, de mitjana, una persona infectada ja transmet el virus a menys d'una persona. És una dada clau per frenar la propagació de la covid-19.


Una situació a la baixa, com també passa a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran, que, tot i això, ha registrat 6 casos més en les últimes hores. El risc de rebrot baixa fins a 162,79. La setmana del 20 d'agost, la regió presentava un risc de 300,84.


La situació de davallada es produeix a tot el país. Segons les últimes dades del Departament de Salut, el risc de rebrot es consolida a Catalunya per sota dels 200. A més, pel que fa a la taxa de reproducció del virus, baixa de la barrera de l'1 i se situa en 0,98

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward