Les Festes de Setembre a Tàrrega oferiran una vintena de propostes

L’Ajuntament de Tàrrega ha dissenyat una nova programació cultural del 10 al 13 de setembre adaptant l’agenda a la situació actual de pandèmia.


FiraTàrrega, esdeveniment de caràcter multitudinari previst per aquestes dates, ha ajornat el seu format habitual fins al 2021.


Tanmateix, i per continuar reforçant la seva condició de pol cultural, la capital de l’Urgell oferirà una vintena d’activitats festives amb un caire més íntim i reduït. Música, cultura popular, tradició, arts i audiovisuals bastiran el programa, que també inclourà altres cites representatives del tram final de l’estiu com són la Diada Nacional de Catalunya i l’Aplec de Sant Eloi.


En tots els actes, es mantindran els protocols sanitaris de prevenció contra la Covid-19 per gaudir amb seguretat de la cultura i la festa. Aquest fet obligarà a limitar aforaments en molts dels actes previstos i fer reserva prèvia de localitats.


A més, totes les propostes tindran lloc en espais a cel obert i serà obligatori l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic.


Poden consultar tots els actes organitzats al web de l’Ajuntament de Tàrrega.Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward