El Govern limita l'ocupació de terrasses al 50% en una cinquantena de municipis de la Noguera i el Segrià

El Govern limita l'ocupació de terrasses al 50% en una cinquantena de municipis de la Noguera i el Segrià. Segons recull el DOGC d'aquest dimarts, la restricció afecta també Barcelona i la seva àrea metropolitana.


A banda de la ciutat de Lleida i els altres 6 municipis del Baix Segre on aquesta mesura es va començar a aplicar el passat divendres, ara també afecta els següents municipis: els Alamús, Albatàrrec, Alcanó, Alcoletge, Alfarràs, Alfés, Alguaire, Almacelles, Almatret, Almenar, Alpicat, Aspa, Corbins, Llardecans, Maials, Montoliu de Lleida, la Portella, Puigverd de Lleida, Rosselló, Sudanell, Sunyer, Torrebesses, Torrefarrera, Torre-serona, Vilanova de Segrià i Vilanova de la Barca al Segrià, així com les entitats municipals descentralitzades de Sucs i Raimat. A la Noguera, els municipis afectats són Àger, Albesa, Algerri, les Avellanes i Santa Linya, Balaguer, Bellcaire d'Urgell, Bellmunt d'Urgell, Camarasa, Castelló de Farfanya, Cubells, Ivars de Noguera, Menàrguens, Montgai, Os de Balaguer, Penelles, Térmens, Torrelameu, la Sentiu de Sió i Vallfogona de Balaguer.


A més, també caldrà garantir la distància de 2 metres entre taules o grups, amb un màxim de deu persones per taula, i disposar en llocs visibles de cartells que indiquin l'aforament interior i la capacitat d'ocupació màxima de les terrasses i la seva limitació al 50%. L'horari de tancament dels establiments és igual que a la resta del país: l'una de la matinada com a màxim, sense admetre nous clients a partir de la mitjanit.


En els establiments hotelers, l'aforament dels espais comuns es limita al 50% de l'aforament autoritzat. A més, es prorroguen quinze dies algunes mesures ja adoptades per a la contenció de brots epidèmics, com ara limitar l'assistència a actes religiosos com casaments, misses o enterraments al 33% i l'aforament en espais comercials és l'equivalent a 2,5 m² per persona.


Pel que fa a activitats culturals, lúdiques i esportives, es permet que es duguin a terme sempre que es garanteixi que no se supera el 50% de la capacitat i que es compleixen les indicacions dels plans sectorials aprovats.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward