Entra en vigor la prohibició de fumar al carrer sense la distància de 2 metres i l'obligació de tancar els bars a la una de la matinada

Ha entrat en vigor la prohibició de fumar al carrer sense la distància de 2 metres i l'obligació de tancar els bars a la una de la matinada. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat aquest dimarts les noves restriccions acordades amb el ministeri de Sanitat per a la contenció de la pandèmia de la covid-19.


Les mesures, signades per la consellera de Salut, Alba Vergés, inclouen la prohibició de fumar a la via pública quan no es pugui respectar una distància interpersonal d'almenys dos metres. Aquesta també s'aplica a qualsevol dispositiu d'inhalació de tabac, pipes d'aigua, catximbes o assimilats. També estableix que les activitats d'hoteleria i restauració hauran de tancar abans de la una de la matinada, sense que puguin admetre nous clients després de la mitjanit. Inclou a més la recomanació de limitar les trobades socials a un màxim de 10 persones.


Hotels, restaurants, terrasses, bars i guinguetes també hauran de garantir la distància d'un metre i mig tant en el servei de barra, així com entre les taules o agrupacions de taules, que no podran superar les 10 persones.


Els incompliments de la resolució poden suposar multes d'entre 100 i 3.000 euros en el cas de les infraccions lleus i fins als 600.000 en el cas de les molt greus.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward