46 cervesers artesans s'uneixen sota la marca COBEER-19 per recaptar fons per a entitats locals

De Catalunya, formen part d'aquest projecte cinc cerveseres de Lleida, cinc de Girona, una de Tarragona i 21 de Barcelona. David Serrano, promotor del projecte COBEER-19, ha explicat que té com a objectiu demostrar la unitat del sector cerveser artesà en un moment de crisi com l'actual. La idea va sortir de l'Aran i ràpidament es van unir al projecte cerveseres d'arreu de l'Estat. Jesús Serrano, promotor d’aquest projecte, explicava una mica més com i per què neix COBEER-19: “És un projecte que neix arrel del covid i com molts d’altres. Vam veure oportú jugar amb el nom del covid i el d’aquest projecte”.


Un projecte amb uns objectius força concrets i pensant amb la part solidària d’aquest: “El projecte inicial va néixer amb 19 fàbriques de la península per fer una mateixa cervesa i dedicar el 19% dels beneficis a entitats socials locals. Després vam veure que la realitat de diverses fàbriques era molt diferent i ho vam obrir a les cerveses que volguessin des de les seves cases”.


Serrano ha explicat que amb aquesta iniciativa també es busca fer arribar al consumidor la importància del consum local i de proximitat.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward