La Guàrdia Urbana de Lleida clausura un bar que havia obert el seu interior al públic

La Guàrdia Urbana de Lleida clausura un bar de la ciutat perquè tenia oberta la seva part interior al públic. Ho ha explicat el primer tinent d'alcalde, Antoni Postius, que ha assenyalat que s'han de perseguir aquestes conductes.


Postius, que aquests dies actua com a alcalde accidental ha explicat a Ua1 Lleida Ràdio que la policia local va actuar en aquest establiment. Assenyala que és un cas excepcional, però que hi ha moltes actituds que cal millorar. Per això Postius assenyala que “és evident que són situacions excepcionals, però continuen passant coses, com aglomeracions de més de 10 persones sense mascareta, gent que no respecta les distàncies... Hem de ser conscients que no podem abaixar la guàrdia i que hem de ser molt ferms i molts exigents perquè si no, tots els esforços i tots els sacrificis que hem fet fins ara no hauran servit per a res.”


Postius ha explicat que l'ajuntament segueix treballant per tal d'evitar situacions com aquestes. 


Recordem que, actualment, els bars i restaurants de Lleida han de tenir els interiors tancats per al públic i només poden obrir les terrasses al 50% de la seva capacitat.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward