Lleida i 6 municipis del Baix Segre acabaran el seu confinament aquest dijous

Tot apunta que Lleida deixarà d’estar confinada demà. Segons assenyala TV3, dijous s’aplicaran les mateixes mesures que estan en vigor a la resta del Segrià i la Noguera, a Barcelona ciutat i en una dotzena de municipis de l'àrea metropolitana. Aquestes són la limitació d'aforament en bars i restaurants o restringir a un màxim de 10 persones les trobades d'amics i familiars.


Això, després que la consellera de Salut, Alba Vergés, aquest matí, obrís la porta a modificar alguna de les mesures que s'estan aplicant a Lleida pels brots de covid. En una entrevista a RAC1, la mateixa consellera ha afirmat que la situació a Lleida, “està molt més controlada que ara fa dues setmanes”: “Ara mateix estem tenint gairebé la meitat de positius que són asimptomàtics i és que hem fet molts cribatges. Tenim la situació molt més controlada i la tendència és a la baixa”.


Vergés ha explicat que tant ella com el conseller d'Interior, Miquel Buch, es reuniran avui a Lleida amb alcaldes i alcaldesses dels territoris afectats i en el marc del Procicat i faran "una proposta": “Tot això ens fa pensar que les mesures han funcionat i calia aplicar-les i en aquest sentit estem satisfets. Nosaltres portarem les dades de la situació i farem una proposta”.


Tot i això, ha afirmat que la de Lleida es la situació assistencial que més preocupa arreu del territori.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward