Els regidors de Junts a l'Ajuntament de Tàrrega s'adhereixen al partit de Carles Puigdemont

Els 7 regidors de Junts a l’Ajuntament de Tàrrega s’han adherit al projecte que impulsa el president Carles Puigdemont. Aquest diumenge ho han fet públic.


Rosa Maria Perelló, a través d’un comunicat, ha afirmat que d’aquesta manera es mantenen fidels al mandat de l’1 d’Octubre. Segons assenyala, l’objectiu és el d’assolir una República Catalana en favor dels 7 milions i mig de catalans i catalanes.


A les eleccions municipals de l’any 2019, Perelló ja va encapçalar una llista amb una gran presència d’independents.


Tàrrega segueix les passes de la capital, Lleida, on els seus regidors també es van afegir al partit de Carles Puigdemont.


Per cert, l'exconseller Lluís Puig serà el president de la mesa del congrés fundacional del partit. Així ho han decidit les 1.545 persones que han participat de la primera votació de l'assemblea telemàtica, des de dissabte fins aquest diumenge al migdia. El 96,8% dels participants han avalat que Puig, "exiliat" a Bèlgica, piloti el congrés. En les votacions hi ha participat un 53,5% del cens. Les bases del nou partit de Carles Puigdemont també han donat llum verda als dos equips que pilotaran les ponències organitzativa i política, que es votaran el 3 d'octubre -al final d'un congrés que durarà 10 setmanes. JxCat va donar el tret de sortida de l'assemblea dissabte amb un acte polític amb protagonisme per Puigdemont, Quim Torra i els presos de la formació.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward