Primers passos per constituir un Centre de Tecnificació de Natació a Lleida

Primers passos per constituir un Centre de Tecnificació de Natació a Lleida. Aquest s'ubicaria a les instal·lacions del Club Natació Lleida, on es cobriria la piscina de 50 metres que ja té l'entitat.


Actualment, la demarcació de Lleida té una molt bona progressió en natació amb molt bons esportistes, però aquestes es veuen obligats a entrenar en una piscina coberta de 25 metres o desplaçar-se al CAR de Sant Cugat per poder entrenar amb una piscina competitiva de 50 metres.


Aquest dilluns, representants del Club Natació Lleida i la Federació Catalana de Natació han mantingut una trobada amb representants del Govern, l'Ajuntament de Lleida i la Diputació de Lleida per buscar la col·laboració de les institucions i tirar endavant el projecte. Per part de la Paeria, el regidor d'Esports, Sergio González, ha explicat que la reunió ha estat un primer contacte per fer realitat aquesta idea. Assegura que "la Paeria està al costat", tot i que més endavant, quan el projecte estigui més desenvolupat, "s'haurà de valorar i veurem quina possibilitat tenim de tirar-ho endavant".


Actualment, la demarcació de Lleida compta amb dos centres de tecnificació esportiva, tots dos situats al Pirineu. Es tracta del centre de piragüisme de la Seu d'Urgell i el centre especialitzat en esports d'hivern de la Vall d'Aran.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward