El delegat del Govern a Lleida recorda que l'emergència sanitària al Segrià segueix vigent

El delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, recorda que l'emergència sanitària al Segrià segueix vigent, malgrat que el jutge hagi deixat en suspens el confinament de 8 municipis de la comarca. A més, recorda també que segueix vigent el confinament perimetral del Segrià decretat ara fa 10 dies.


En una entrevista a Ua1 Lleida Ràdio, Ramon Farré ha recordat que cal seguir respectant les mesures de seguretat per tal d'evitar nous contagis de Covid-19. Sobre la situació legal al Segrià ara mateix, recorda que segueix prohibit entrar i sortir de la comarca si no és per motius laborals o de força major. "La situació des del punt de vista més formal és que segueix vigent el confinament perimetral del Segrià amb els corresponents controls i els termes de la resolució que es va aprovar fa 10 dies", apunta Farré, que afegeix que "la resolució que es va signar ahir està suspesa perquè el jutge no la va ratificar". 


Farré ha admès que després de l'anunci de l'enduriment del confinament va percebre "irritació" en una part de la ciutadania, però afegeix que malgrat que algunes mesures puguin no agradar s'han de prendre per tal de preservar la salut del conjunt de la població.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward