La investigadora de la UdL María Teresa Vega, distingida en els premis internacionals Victoria Urbano d'estudis de gènere

La investigadora de la UdL María Teresa Vega ha estat distingida en els premis internacionals Victoria Urbano d'estudis de gènere. La seva obra 'Se conoce que usted es 'Moderna'. Lecturas de la mujer moderna en la colonia hispana de Nueva York (1920-1940)' ha estat reconegut en la categoria de millor monografia crítica.


Aquest guardó, dotat amb 1.000 dòlars, l'atorga l'Associació d'Estudis de Gènere i Sexualitats, que aplega docents, investigadors, estudiants, artistes i escriptors de les Amèriques i de l'àmbit ibèric.


El jurat va considerar unànimement que és "un llibre excel·lent en tots els aspectes avaluats", així com una obra de gran interès en diversos camps, com ara "els estudis culturals, de la dona, de la diàspora porto-riquenya i per als estudis sobre fronteres o límits". A més, el jurat va ressaltar l'originalitat del manuscrit en la seva manera particular d'analitzar diaris i gasetes.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward