Detinguts tres estafadors a la Seu d'Urgell per amenaçar una persona que havia fet compres finançades amb microcrèdits

Detinguts tres estafadors a la Seu d'Urgell per amenaçar una persona que havia fet compres finançades amb microcrèdits. Els arrestats haurien convençut a la víctima que si els avançava diners obtindria una rebaixa en les quotes de pagament.


La denúncia va tenir lloc el mes de juny, quan un veí de la Seu d'Urgell va explicar que havia anat adquirint objectes a comercials que es personaven al seu domicili i que pagava aquestes compres amb microcrèdits. Tot i això, l'agost de l'any passat va rebre la visita d'unes persones que li van oferir avançar una part dels diners per estalviar-se interessos. L’home va fer pagaments en metàl·lic i també li van donar l'opció de retornar objectes a canvi d'abonaments. Al cap d’un temps, però, l’home va adonar-se que les quotes no es rebaixaven i quan va manifestar el seu malestar els detinguts l'haurien amenaçat i intimidat, a més d'exigir-li més diners en metàl·lic.


En les visites a casa seva, on el denunciant viu sol, els detinguts li haurien dit que anirien a veure al responsable de l'empresa on treballa per explicar els seu deutes, que li traurien de la nòmina i que el col·locarien a la llista de morosos. Davant aquestes pressions, i en sentir-se intimidat, la víctima va anar pagant fins a sumar més de 30.000 euros, xifra molt per sobre del que havia finançat.


Els detinguts són tres homes de 32, 46 i 53 anys i veïns de la demarcació de Barcelona. Se’ls acusa dels delictes d'estafa i extorsió i tots tres tenen antecedents per fets similars. A més, el cas continua obert i no es descarten noves imputacions. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward