Registrat un nou brot de coronavirus a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida

Registrat un nou brot de coronavirus a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida. Hi hauria almenys 6 positius de diverses àrees, com investigació, ARRO o patrullatge. Aquest és el dissetè brot que es registra a la comarca del Segrià.


Segons ha avançat l'ACN, s'hauria aïllat els efectius que han tingut contacte amb els positius, però que no se'ls farà la prova PCR a no ser que tinguin símptomes. Alerten que això pot fer que alguns dels agents que estan passant la quarantena no s'hagin contagiat i que, en canvi, personal que potser és asimptomàtic però segueix treballant pugui contagiar altres treballadors. Per això reclamen que es facin les proves PCR a tothom.


Una informació, però, que el Conseller d'Interior, Miquel Buch, no ha volgut ni confirmar ni desmentir. Ha deixat clar, però, que "un cos policial que està treballant permanentment al territori i que, a més, té nuclis familiars i conviuen amb altres persones, també els pot afectar". Alhora, el conseller ha apuntat que el cos "s'adaptarà a la nova realitat i li donarà la volta, com fa sempre". Tot i això, fonts del Departament d'Interior han confirmat que, a causa dels mossos infectats a Lleida, hi ha una cinquantena d'aïllats preventivament.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward