El Lleida Esportiu comunica que el contracte dels membres del primer equip continuen vigents fins que es mantinguin l’ERTO

Després que aquest dimecres al matí, el migcampista del Lleida Esportiu, Adri León, anunciava la seva marxa del club de la Terra Ferma, els lleidatans, poc després, han enviat un comunicat exposant que, i llegim textualment, “des de la vessant laboral, els contractes amb els seus jugadors, així com el seu cos tècnic i la resta de treballadors, segueixen vinculats a un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació la qual cosa provoca que els seus contractes estiguin suspesos des del 13 de març de 2020”.


Afegien que, “els contractes laborals que finalitzarien el 30 de juny, segueixen i seguiran en vigor mentre continua l’ERTO”.


Un ERTO que segons el Lleida Esportiu “finalitzarà quan el club pugui tornar a la competició, i aquesta tornarà quan els recursos administratius i judicials prosperin”. Cap treballador, afegeixen “ha d’entendre que avui ja queda desvinculat del Lleida Esportiu”.


Així doncs, Adri León, que s’ha acomiadat a les seves xarxes socials, sembla que haurà de continuar encara formant part del club de la Terra Ferma i és que els lleidatans afegien que “des de la vessant federativa, els jugadors que finalitzaven la seva vinculació el 30 de juny, queda prorrogat de manera indefinida segons circular número 37 de la FCF i fins nova instrucció de la RFEF”. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward