La il·lusió de LEB Plata continua intacta

Després que la setmana passada el CB Pardinyes oficialitzés que Jordi Mauri deixava de ser president del club de groc i negre, en la mateixa roda de premsa, Jordi Mauri, tot i que opinant més des de darrere la barrera que a primera línia, evidenciava que des del club hi ha la voluntat de, la temporada vinent, continuar formant part de la LEB Plata, la tercera competició més important del bàsquet espanyol. Ho argumentava així: “Pel que sé hi ha interès però és que anem a la guerra amb un tirador perquè no sabem les bases amb les que jugarem. En el moment en què ho sapiguem veurem, però l’interès hi és”.


Cert és però que, ara mateix, el grapat d’incerteses que hi ha al voltant de la configuració del calendari, les competicions, els equips i les despeses, tot plegat extern al mateix CB Pardinyes, fa que no es pugui prendre una decisió ni de tirar endavant el participar a LEB Plata, ni tampoc el fer un replantejament del futur: “Pot ser que la lliga duri un mes menys, i que potser hi ha algun descens d’inscripció. D’oficial no hi ha res, fins i tot pot canviar l’estructura”.


Cal recordar que, esportivament parlant, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes, el primer equip dels de groc i negre, és capaç de competir al màxim nivell en aquesta LEB Plata i és que abans de l’aturada i la següent finalització de les competicions, els de Gerard Encuentra es trobaven en posicions d’ascens a LEB Or. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward