Martí Serra arriba al Lleida Llista per créixer professionalment

Fa setmanes que el principal equip d’hoquei patins a les terres de Lleida, el Lleida Llista, va anunciar el que era el primer fitxatge de cara a la temporada 2020/2021.


No era feina fàcil i és que tocava substituir a Lluis Tomás, el porter fins ara dels llistats que fa unes setmanes va anunciar oficialment la seva retirada de les pistes.


En aquest sentit, el mateix Martí Serra, presentat a la capital del Segrià aquest dilluns, va evidenciar que intentarà arribar al nivell de Tomás el qual, a més, va aconsellar a Albert Folguera, l’entrenador, i a Enric Duch, el president, el fitxatge del porter de 23 anys: “Des del primer moment que em va trucar l’Albert, em va il·lusionar molt que confiessin amb mi i que el Lluis aconsellés el meu nom em va agradar molt”.


De la seva part, l’entrenador del Lleida Llista, Albert Folguera, evidenciava que Martí Serra, està cridat a ser un dels grans porters de l’OK Lliga i és que, de fet, ha estat un dels menys golejats enguany: “A hores d’ara pot ser que el Martí sigui el porter més jove d’OK Lliga i amb més projecció i crec que és un valor consolidat”.


El president Enric Duch va evidenciar que el Lleida Llista havia incorporat a un dels porters “cridats a ser dels grans a nivell mundial”. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward