Éder Díez i el Lleida Esportiu ja han començat a parlar del futur del davanter

En les darreres setmanes estem repassant i escoltant a diversos jugadors del principal equip de futbol masculí a les terres de Lleida a qui se’ls hi acaba el contracte amb el Lleida Esportiu enguany per conèixer, quina és la situació al voltant de la renovació, o no, amb els de blau.


Avui toca escoltar les paraules del davanter centre nouvingut aquesta temporada passada. Éder Díez, un dels màxims golejadors del Lleida Esportiu enguany, afirmava, en un directe d’Instagram, que el club i ell mateix ja han començat a parlar: “Fa pocs dies vam tenir les primeres converses. Estem parlant conscients que encara és aviat perquè hi ha moltes incerteses amb el futur”.


Un Éder Díez que sembla ser un talismà per tots aquells equips que disposen dels seus serveis. El motiu? Aquest: “Un seguidor meu em va comentar que sempre que marcava l’equip mai perd, i la veritat és que és una ratxa que encara dura”.


I és que aquesta temporada aquest fet s’ha complert. Díez ha realitzat sis gols amb el Lleida Esportiu, en partits que han acabat amb victòria davant el València Mestalla, el Castelló i el Villarreal B; i amb empat davant el Badalona.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward