Temporada de tràmit del Borges per recuperar la Primera Catalana

La temporada 18/19, el Borges descendia de Primera Catalana cap a la Segona per, i aquest era l’objectiu principal, recuperar ràpidament la competició més important del futbol català.


L’ambició dels garriguencs s’ha vist setmana rere setmana i és que com deia l’entrenador del Borges, Manel Cazorla, a Ua1 Lleida Ràdio, la plantilla tenia molt clar quin era l’objectiu d’aquesta temporada: “Era l’objectiu fixat a principi de temporada tant des de la Junta com del cos tècnic i jugadors. Havíem de recuperar la categoria que vam perdre l’any anterior”.


Tot i que la temporada es va finalitzar abans d’hora, la Federació Catalana de Futbol va decidir mantenir aquelles posicions d’ascens de categoria i, en conseqüència, el Borges, líder indiscutible del grup 5 de Segona Catalana, va recuperar l’ascens a Primera Catalana. Cazorla afirmava que la decisió de la FCF era la més lògica i encertada: “Entenem que s’havia jugat un 70% de la competició i per tant hi havia un vàrem del que hi havia en joc”.


Un Borges que de cara a la temporada vinent mantindrà al màxim el bloc d’aquesta temporada per, d’aquesta forma, continuar amb el projecte que també estarà, un any més, liderat des de la banqueta per Manel Cazorla.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward