El Comú de Lleida demana suport a les institucions per no deixar sola la Paeria en la gestió dels temporers

El grup municipal del Comú de Lleida demana suport a les institucions per no deixar sola la Paeria en la gestió dels temporers. Creuen que s’està criminalitzant al govern de l’Ajuntament.


En aquest sentit, demanen coresponsabilitat a la resta d’administracions públiques i insisteixen a la Generalitat i a l’Estat en que s’impliquin i aportin amb ‘urgència’ el finançament per tal que l’operatiu sigui el millor possible.


Elena Ferre és regidora del Comú de Lleida a la Paeria: "Hem trobat a faltar mesures sobretot per ajudar a les corporacions locals en el què és la construcció d'allotjament per als temporers. Sobretot, també, mesures facilitadores d'inspecció perquè es garanteixi el compliment de la llei. Sobretot, també, tant per poder garantir l'allotjament com trambé hem trobat a faltar suport efectiu en protocols de seguretat i higiene".


Els comuns també demanen explicacions a la subdelegació del govern espanyol a Lleida per la ‘persecució’, diuen, a la qual estan sotmetent als temporers a través de controls policials. És per aquest motiu que han enviat una carta aquest dimarts al delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, i al subdelegat del govern espanyol, José Crespín, per demanar-los responsabilitats.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward