El grup parlamentari de Catalunya en Comú podem pregunta al Govern sobre les protestes dels treballadors de la presó de Lleida

El grup de Catalunya en Comú Podem al Parlament pregunta al govern sobre les reclamacions dels treballadors dels serveis penitenciaris de Ponent. El personal del centre ha realitzat diferents manifestacions els darrers dies on denuncien falta de personal.


Així ho ha manifestat el portaveu de la formació Jaume Moya: "Les condicions de treball en els centres pentienciaris de Catalunya, i a Ponent en concret, sempre han estat deficitàries. És un mal endèmic que arrossega el govern de Catalunya i que no s'ha donat resposta malgrat les reivindicacions dels treballadors. Ara, amb la situació de la covid-19, tots els dèficits que es porten arrossegant tenen noves exigències que tampoc han estat a l'alçada. Són exigències d'horaris més flexibles, condicions de treball més segures, d'una ràtio més lògica de personal".


En aquest sentit, la formació ha preguntat també si el departament de Justícia creu que el reforç de 13 funcionaris previst per Lleida és suficient per pal·liar la baixa de 90 treballadors, que se suma al dèficit de 30 persones que ja existia abans de la crisi del covid-19.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward