La Primera Fira de Playmòbil del Pla d’Urgell comptarà amb 15 diorames temàtics, botigues i concursos especials

La Primera Fira de Playmòbil del Pla d’Urgell comptarà amb 15 diorames temàtics, botigues i concursos especials. Se celebrarà al pavelló poliesportiu del Palau d’Anglesola el 19 i el 20 de setembre.


El projecte ha estat iniciativa de tres joves del municipi, que van presentar la fira i compten amb el suport de l’Ajuntament i l’associació SomosClicks.


L’Arnau és un d’aquests joves: "Tindrem dioramistes d'arreu de catalunya i la nostra previsió és d'uns 15 diorames de diferents temàtiques. La fira també tindrà botigues més tradicionals i també especialtizades, u nespai infantil si ens ho permeten les mesure de seguretat i concursos abans i durant la fira"


Els joves i el consistori compten amb el suport de l’associació Somos Clicks, dedicada a les fires de playmòbils i amb una trentena de socis. Des de l’associació han explicat que no es tracta d’una iniciativa que hagi sortit exclusivament pel confinament.


En aquest sentit, però, Joan Iniesta, president de l’associació, explica que esperen poder tenir repercussió econòmica al municipi arran del context de crisi sanitària: "Aprofitar els Playmobils i la gent que mouen; les famílies, la sinergia i l'economia que hi ha al seu voltant per ajudar a un territori. Malauradament, ara a Catalunya ho necessitaria tothom, però en aquest cas creiem que es molt bo que es pugui tirar endavant una iniciativa d'aquestes característiques. Crec que serà un punt d'inflexió que posarà, si més no, una vegada més, la ciutat al mapa i al calendari de tothom. Esperem que pugui ajudar a tots els ngeocis del municipi perquè els visitants dinaran, pernoctaran, gastaran al poble i això sempre és benvingut".


L’alcalde del Palau d’Anglesola, Francesc Balcells, ha assegurat que tenen prevista una fira amb totes les mesures de seguretat que es requereixin: "En funció de la situació de la fase on estiguem, la 8, la10 o la 15, vés a saber, sí que tenim diferents formats per fer una fira post covid-19, amb totes les mesures"


L’entrada al recinte tindrà un preu d’1 euro. Es tracta d’una quantitat simbòlica, segons han explicat els organitzadors, la funció principal de la qual serà regular i portar un control de les persones que entrin al recinte. Així, es vol complir amb les mesures de seguretat que creuen que seran necessàries també de cara al setembre.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward