SOS Racisme emprendrà accions legals contra diversos hotels que s'haurien negat a allotjar temporers, segons Nogay Ndiaye

Nogay Ndiaye i SOS Racisme emprendran accions legals contra diversos hotels que, segons l’activista, s’han negat a allotjar temporers. Segons Ndiaye, alguns hotels van explicar que no els sortia a compte i altres van respondre que s’ho estudiarien perquè tenien treballadors en ERTO i no podien obrir les portes.


Un fet que l’activista creu que són excuses pel seu origen i pell. És per aquest motiu que Ndiaye ha decidit emprendre accions legals. Ho ha explicat en una entrevista a Ua1 Lleida Ràdio: "Penso iniciar accions contra aquests hotels perquè haurien de pagar multes. Se'ls hi hauria de caure el pèl per haver-se negat a una proposta que els ofereix treure els treballadors de l'ERTO i oferir-los feina fins al setembre, i han preferit continuar tancats a obrir tenint totes les despeses pagades".


L’activista no entén per què no hi ha cap oferta damunt la taula després de la denúncia que estan duent a terme. "Són excuses, estan intentant tirar pilotes fora, la gran majoria d'hotelers i propietaris i agents immobiliaris es van negar des d'un inici. I sí és que s'havien de preparar, per què fins a dia d'avui no hi ha cap oferta sobre la taula, amb tot el rebombori que hi ha hagut? Si realment no s'estaven negant per una qüestió racial, per què no m'han plogut ara mateix les ofertes? Per què fins ara, a dia d'avui, no m'estan plovent aquestes ofertes?".


Ndiaye assenyala que no han rebut cap oferta d’allotjament de la ciutat, però sí d’altres parts del país. Recordem que la polèmica ve fruit de la negativa d’hotels i hostals per allotjar temporers tot i tenir les despeses pagades pel futbolista de l’AS Mònaco Keita Baldé. Finalment, el futbolista ha pagat un edifici on es podran allotjar una seixantena de temporers, però des de la plataforma Fruita amb Justícia Social es mostren indignats amb la reacció de l’hostaleria lleidatana.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward