El grup municipal del PSC a la Paeria alerta que la Generalitat ha aturat completament les valoracions a persones amb dependència

El grup municipal del PSC a la Paeria alerta que la Generalitat ha aturat completament les valoracions a persones amb dependència arran de la crisi del coronavirus. Aquesta aturada pot significar, segons els socialistes, que no puguin obtenir un servei o prestació.


El procés de valoració s’hauria de resoldre en sis mesos, tot i que molts cops triga més temps, segons el PSC. Si a aquesta situació se li suma l’aturada pel coronavirus, apunten, pot resultar que no s’atorgui mai l’ajut a qui ho necessita.


És per aquest motiu que la regidora del PSC Cristina Morón ha demanat a la Generalitat que reiniciïn les valoracions: "Amb l'inici de l'estat d'alarma es van aturar les valoracions de reconeixement del grau de dependència. Portem 4 mesos i ara que estem a les portes de la fase 2 no tenim notícies de que es vulgui reprendre aquest servei. Aquests 4 mesos d'aturada poden suposar que hi hagi persones que no arribin a percebre mai la prestació de la cartera de la llei de dependència. Per això cal demanar a la Generalitat que doti els seus professionals d'equips de protecció i tornin a fer les valoracions a domicili".


Des del grup municipal insisteixen que les persones amb dependència són un col·lectiu fràgil a qui s’ha d’atendre perquè la crisi del coronavirus, afirmen, ha pogut agreujar la seva situació.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward